MONA`S SIDE

Velkommen til hjemmesiden vår

PEDAGOGISK VEILEDER

Jeg heter Mona og arbeider som pedagogisk veileder for Marianne og Bente/Plutten og Filibombombom.
Jeg tok utdannelse ved Høyskolen i Oslo og var ferdig utdannet førskolelærer i 2001. Jeg har siden 2001 arbeidet som pedagogisk leder i barnehager med barnegrupper i alderen 1-6 år, og har totalt 15 års erfaring i arbeid med barn.

Arbeidet mitt i (familie)barnehagen består i å observere barna med bruk av av kartleggingsverktøy som "Alle med" og TRAS. Observasjonene brukes for å sikre at hvert enkelt barn blir sett og for å kunne oppdage evt. områder som det må arbeides ekstra i forhold til. Arbeidet mitt innebærer også tett samarbeid med Marianne og Bente samt veiledning i forhold til pedagogisk opplegg og tilrettelegging. Sist men ikke minst har jeg gleden av å være sammen med barna og Marianne og Bente.🙂

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

05.09 | 12:03

Vil på det varmeste anbefale denne barnehagen. Vi har en datter som går i bhg der. Bente og Marianne er to engasjerte damer, som genuint bryr seg om barna.

...
26.08 | 16:35

We love you guys!! both of you (Bente and Marianne) are such good people with so much positive energy. My daughter enjoys herself and feels safe with you.

...
20.01 | 09:54

Beklager, men jeg ser at siden som heter "Kontakt oss" ligger innunder Gjestebok. Der er både e-post og telefonnr. Jeg skal endre dette med en gang

...
14.12 | 23:43

Hei, hvor finner jeg mail adressen og telefon nummeret deres her? Mvh Kjell

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE